Håndværkerfradrag med grå bagrundEjendomsservice

Uanset hvad du har brug for, så er vi klar til at udarbejde et tilbud til netop dit behov (rengøring, vinduespudsning, trappevask, mm.)

Rengøringsservices

Modtag et personligt tilbud på ejendomsservice

Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende tilbud på en af vores mange services (rengøring, vinduespudsning, med mere…)

Felter markeret med * er påkrævet

Er du i tvivl om vi kan tilfredsstille dit behov?

Kontakt os gerne på:

23 72 26 28

Information om vores ejendomsservice

A+ Perfektservice sørger for, at din ejendom bliver præsentabel og et sted, hvor folk føler sig velkomne.

  • Trappevask: Trappevask udføres typisk hver uge – evt. hver 14. dag i sommerperioden. Der benyttes plejesæbe, grundrengøringsmiddel og evt. voksbehandling i turnus.
  • Hovedrengøring af opgang: Der er ikke et håndtag, en fodliste eller et gelænder, der går glip af en kær ren klud. Vi sørger for, at alle hjørner og skjulte paneler får en god og ordenlig rengøring.
  • Viceværtsservice: Renholdelse samt ukrudtsbekæmpelse på parkeringspladser, fortove, grundejerforeninger m.m.
  • Plæneklipning: Vi slår din plæne 2 gange mdl. Også græsslåning af større græsarealer. Vi ordner også andet havearbejde, ring og hør nærmere.
  • Vinterservice: snerydning og saltning af fortov til nærmeste dør. Vi giver fast pris til grundejerforeninger og større ejendomme samt indkøbscentre.

Problemer med at udfylde formularen?

Har du problemer med at udfylde nogle af felterne, så skal du sikre dig, at du ikke har aktiveret en AdBlocker i din browser.

A+ Perfektservice
Stenosgade 9
1616 København V

Telefon: +45 2372 2628

Vores pris, kvalitet og service overgår alt andet på det danske marked!

A+ Perfektservice ejendomsservice går ikke, før der er pænt og rent over det hele! Få rene og nypudsede vinduer, flotte og skinnende trappetrin samt en velholdt have.

Vi står for alt fra snerydning til trappevask. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er rent og pænt omkring ejendommen, så den bliver indbydende og pæn for alle. Vi har flere års erfaring inden for rengøring, og vores nøgleord er kvalitet og fleksibilitet.

Vi ved, at det er individuelt for hver ejendom, hvilke ønsker og behov der skal tages hensyn til. Derfor skræddersyer og tilrettelægger vi opgaverne, så de passer til netop Jeres bolig, lejlighedskompleks eller ejendom.

EJENDOMSSERVICE

A+ Perfektservice kan varetage forskellige opgaver i din ejendom, som eksempelvis:

  • Pasning af grønne områder
  • Trappevask
  • Vinduespolering
  • Snerydning og rydning af blade
  • Rydning af storskrald
INFORMATION OM EJENDOMSSERVICE
Har du særlige ønsker?
Anmod om et tilbud