Om A+ Perfektservice

Vi holder af, at gøre rent hos dig

2005
2013
2014
2005
A+ Perfektservice er grundlagt i 2005 og ejes 100% af ægteparret Loveth og Collins Omokaro.

Firmaet har i dag 20 faste rengøringsassistenter. Vi beskæftiger os blandt andet med rengøring til private og virksomheder, vinduespudsning, haveservice, ejendomsservice, trappevask m.m.

Hovedvægten af firmaets beskæftigelse er rengøring.

Rengøring er en tillidssag, derfor gør vi en stor indsats for, at vores kunder trygt kan overlade opgaven til os. Med en rengøringsaftale med os garanterer vi, at den forventede standard altid bliver leveret til den aftalte tid.

2013

I august var Sort Arbejde nomineret til tre priser ved tv-branchens årlige festival og vandt prisen ‘Årets Big Character’ for sine elskelige og anderledes hovedpersoner, Loveth og Collins. Begrundelsen lød således:

“Collins og Loveth er årets store karakterer, fordi de med deres ligefremme åbenhed giver os et indblik i en dansk virkelighed, som de fleste af os kun læser om i aviserne og på debat-siderne: Virkeligheden som indvandrer i Danmark. Og samtidig tegnes i serien et forrygende portræt af en arbejdsplads med Collins og Loveth som arbejdsgivere og iværksættere på godt og ondt. I de to skønne mennesker møder vi altså det fremmede og det kendte på en gang – og det er unikt.”

2014

DR2 serien “Sort Arbejde” vandt TV prisen i kategorien for “bedste karakterdrevne serie” på den danske TV festival 2014.

“Dette års BEDSTE KARAKTERDREVNE SERIE blev diskuteret med et smil. Man bliver bare i godt humør af at være i tv-selskab med disse store karakterer. Søde og sympatiske lader de os komme helt tæt på deres, i tv-sammenhænge, utraditionelle miljø. De prøver at få arbejdsliv og kærlighed til at gå op i en højere enhed, mens vi er med. Sidst men ikke mindst har de mandsmod nok til at fortælle os danskere rent ud, hvad de mener, og det i en grad, så man må udbryde: We Loveth (love it)! Et stort tillykke til SORT ARBEJDE.”

Vi henvender os til:

Privat

Vi gør rent hjemme hos dig

Erhverv

Vi gør rent i din virksomhed

Ejerne

Stifterne af A+ Perfektservice

Et lille udvalg af vores rengøringsassistenter

Alle de søde mennesker du kan komme til at møde

Penny

Supervisor

Ayo

Rengøringsassistent

Anna

Rengøringsassistent

Paulina

Rengøringsassistent

Rachana

Rengøringsassistent

Monika

Rengøringsassistent

Elzbieta

Rengøringsassistent

Zaneta

Rengøringsassistent

Suyin

Rengøringsassistent

Aleksandra

Rengøringsassistent

Dwayne

Vinduespudser / Rengøringsassistent

Aneta

Rengøringsassistent

Amaranna

Rengøringsassistent

Maureen

Rengøringsassistent

Elizabeth

Rengøringsassistent (Århus afdeling)

Vi gør rent i København og Aarhus