Rengøring før besigtigelse af bolig

photo-1464029902023-f42eba355bde

Manglende rengøring er et af de punkter, der oftest er at finde på en besigtigelse ved fraflytning af en lejlighed eller lejebolig. Det er jo ærgerligt, da de fleste som regel godt kunne bruge de ekstra penge, de ville have fået retur, men som nu bliver trukket fra indskuddet, fordi udlejeren ikke var tilfreds med rengøringen.

 

Få gjort ordenligt rent før besigtigelse

Undgå den kedelige efterregning når du flytter fra din lejlighed eller lejebolig, kontakt A+ Perfektservice og få gjort totalt rent af professionelle rengøringsassistenter.

Alt er klart. Du har pakket dine ting og flyttet dine møbler. Du har tømt postkassen, taget alle skruer og søm ud af væggen, og har endda fået malet, så alt fremstår som nyt – præcis som da du flyttede ind.

At efterlade sit lejemål i samme stand som da du flyttede ind, er en aftale, der indgår i omtrent alle lejekontrakter i dagens Danmark. Man kan diskutere, hvorvidt det er retfærdigt, men vi kommer ikke uden om, at de næste lejere jo også gerne vil flytte ind i et pænt hjem.

 

Et nyt og rent hjem

Det er aldrig sjovt at flytte ind i et beskidt hjem, hvor man skal bruge de første par dage på at gøre hovedrent. Hvis dit nye hjem er beskidt og klamt, så er det altid udlejeren du først går til, og interessen for – og oplevelsen af – dit nye hjem daler helt automatisk.

Det er derfor super vigtigt, at aflevere et hjem helt rent og fri for både fedt og støv. Dels for at du som fraflytter lejligheden kan få dit indskud tilbage uden at skulle betale for ekstra rengøring, og dels for at de nye lejere kan føle sig godt tilpas i deres nye omgivelser.

Lad A+ Perfektservice tage sig af din rengøring, når du flytter ud af hus eller lejlighed. Vi kommer rundt om alle kanter og gemte hjørner. Heriblandt også ovne, vaskemaskiner og helt bagom radiatorerne. Vi går ikke før dit hjem skinner om kap med solen!

 

Lad A+ Perfektservice gøre din bolig hovedrent

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *