Rengøring i stuen

Som et led i en serie af artikler om rengøring, bakterier og hygiejne i hjemmets forskellige rum vil vi i denne uge sætte fokus på stuen.

 

Rent i stuen

Stuen er nok hjemmets hyggeligste rum. ”Hygge” er et unikt dansk ord, der beskriver en helt særlig sindsstemning og følelse, som vi danskere mestrer til fulde. Hygge er at putte sig i sofaen med et tykt tæppe, at læse en god bog, at nyde varmen fra brændeovnen og at se film og serier med familien. Vi tilbringer altså en god portion af vores tid med diverse hyggelige aktiviteter i stuen, men disse aktiviteter har det med at sætte sine spor. Du kan sikkert nikke genkendende til kagekrummer i sofaen, kakaopletter på gulvtæppet og en mørk og smudsig brændeovn.

 

Bakterier i sofaen

De fleste er gode til at få fjernet disse tydelige tegn på snavs, men sofaen gemmer faktisk på mange usynlige bakterier. De fleste smider benene op på sofaen efter en lang dag på arbejdet, og måske bliver hunden eller katten også inviteret med op, så derfor er det ikke nok med en overfladisk rengøring. Alle puderne skal fjernes og sofaen skal støvsuges GRUNDIGT – ellers giver du husstøvmiderne lov til at boltre sig, til stor irritation for både mennesker og husdyr!

 

Vi hjælper dig med at hygge

Med hensyn til husstøvmider er det også vigtigt, at man husker at lufte ud, gerne 3 gange om dagen, og at man vasker sine gardiner. De mørke plamager på brændeovnen kan med fordel fjernes med en sammenbladning af fem liter vand og 2 spiseskefulde salmiakspiritus. Pletter på gulvtæppet er dog straks lidt mere tricky, og hvis du ikke har helt styr på dine husmortricks, kan du med fordel overlade rengøringen af din stue, og resten af dit hjem, til A+ Perfektservices professionelle rengøringspersonale. Med mange års erfaring ved vi lige præcis hvad der skal til for at få et sundt og rent hjem, så du kan fokusere på at hygge med din familie – uden at skulle bekymre dig om snavs og husstøvmider.

 

Modtag et godt tilbud på rengøring

Andre interessante artikler

Efterårsrengøring
Bakterier: Soveværelset
Rengøring i badeværelset

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *