Rengøringsmidler og sikkerhed

DSC_0340 artikle web

Hvilke produkter skal man vælge?

Der findes et hav af rengøringsprodukter, der alle lover guld og grønne skove, og det kan til tider være svært at gennemskue, hvilke der er bedst. Det nytter dog ikke bare at rive alt ned fra hylderne – flere produkter er ikke nødvendigvis bedre! Som en hovedregel kan det meste rengøring klares med 4-5 gode produkter. Når man køber rengøringsmidler er det vigtigt at tage visse forholdsregler, man skal fx sørge for kun at købe produkter med en tydelig varedeklaration og et fyldestgørende sikkerhedsblad, og derudover skal man selvfølgelig altid styre udenom produkter, der indeholder parfume og farvestoffer.

 

Hvilke forholdsregler skal man tage?

Når man har fået produkterne med hjem er det vigtigt, at man opbevarer dem ordentlig for at undgå ulykker. Ideelt set skal de helst opbevares i et aflukket skab eller rengøringsrum med emballagerne lukket grundigt til. På den måde holder man dem uden for små børns rækkevide, og produkterne risikerer ikke at komme i kontakt med fødevarer. Når man håndterer rengøringsmidlerne, er det en god idé at bære handsker, så man ikke får skader. Produkternes pH-værdi fortæller, hvordan de påvirker huden, fx er en pH-værdi på under 7 meget sur og kan derfor ætse huden, hvis ikke man tager sine forholdsregler. Det er altså vigtigt, at få sig nogle gode vaner, når man håndterer stærke rengøringsmidler, fx kan man lige så godt vænne sig til altid at bruge rene, tørre handsker i den rette størrelse – Dine hænder vil takke dig for det på længere sigt!

A+ PerfektService rengøringsmidler

Vi har flere gange oplevet, at de produkter, der har været til rådighed for vores assistenter at benytte, har indeholdt skadelige kemikalier for enten helbredet eller hjemmet. A+ PerfektService har derfor besluttet at udvikle vores eget logo rengøringsprodukter,  som er helbredsmæssige forsvarlige og ligeledes effektive. Vores pakke omfatter:

1. Universalrens

2. Kalkfjerner

3. Ovn & Grill Rens

4. Toiletrens

5. Sterilet Super

6. Glasklar Spray

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *