Snerydning – undgå vinterproblemer

Har du tænkt over, at det er dig, som fortovsejer, der er ansvarlig for, at folk kan færdes sikkert på dit fortov?

Det betyder rent faktisk, at det er dig, der står til ansvar, hvis nogen falder og brækker benet på dit fortov, hvis det altså er forårsaget af, at dit fortov er glat og ikke ryddet for sne og is.

 

Snerydning – Lovpligtigt

Når sneen falder og dækker de danske veje og fortove, er der faktisk en lov, der dikterer, at du har snerydning- og grusningspligt for veje og stier, der grænser op til din private fællesvej. Her står også anført, at du har pligt til at gruse eller salte og derved sørge for at dine veje, som er offentligt tilgængelige, ikke er glatte.

Dette kan du læse mere om i afsnittet Bekendtgørelse af lov om vintervedligeholdelse og renholdelse af vej via retsinformation.

Det kan derfor til enhver tid betale sig, at være ansvarlig i tide. Få A+ Perfektservice til at komme og tage sig af snerydningen både foran døren, men også ude på de offentlige fællesarealer, som eksempelvis dit fortov. På den måde, kan du undgå at blive inddraget i en forsikringssag, hvis det uheldige skulle ske, at en person falder og kommer til skade på netop dit fortov. Og selvom der ikke skulle være mange, der benytter sig af dit fortov, så gør du det jo også nemmere for dig selv – og ikke mindst postbuddet!

 

Kontakt os for mere information om snerydning
Tags: Sne, Snerydning, Vinter,

Andre interessante artikler

Vinterservice

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *