Håndværkerfradrag med grå bagrundTrappevask i København & Aarhus

Kontakt os og vi laver et tilbud på lige netop din trappevask opgave – udfyld formularen nedenfor

Trappevask
Rengøringsservices

Modtag et personligt tilbud på trappevask

Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende tilbud på en af vores mange services (trappevask, rengøring, vinduespudsning, med mere…)

Felter markeret med * er påkrævet

 

Har du brug for trappevask?

Vi oplever at mange virksomheder og især andelsboligforeninger og ejerboligforeninger har et stort behov for, at få gjort deres fælles arealer, heriblandt trapperne, rene. Når vi gør trapperne rene, giver vi beboere og medarbejdere pænere omgivelser, som er langt hyggeligere og mere hygiejniske at færdes i.

LAD OS VASKE DINE TRAPPER

Virksomheder

Trænger din andelsboligforening eller ejerboligforening til en grundig trappevask? Lad os vaske trapperne skinnende rene helt ud i alle kanterne. Vi vasker trapper for virksomheder, andelsboligforeninger og ejerboligforeninger. Ring og få et godt tilbud.

Offentlige institutioner

Trappetrin bør altid fremstå pæne og rene, så gæsterne oplever de nydelige omgivelser af virksomheden. Med mange besøgende, kan rengøring af trapper ofte være nødvendigt. Regnvejr, sne og slud samt mudrede sko kan ikke undgås, så det handler om at få gjort rent hele tiden. A+ Perfektservice får dine trapper til at stråle som nye.

INFORMATION OM TRAPPEVASK

Trappevask i Aarhus & København

Som udlejer eller som boligforening, er det dig, der står for at skulle holde opgangen i lejlighederne pæne og rene til beboerne.

Trapperne især, bliver ofte meget beskidte, når både beboere, gæster, postbude og andre leverandører går op og ned flere gange i løbet af en dag.

I løbet af en uge, kan man nærmest ikke genkende trappen. Især, hvis lejlighedens beboere har børn, vil trapperne typisk blive tildækket med sand, mudder og beskidt sne i løbet af dagen.

Hvor ofte, der er behov for rengøring af trappe og opgang, kan variere, men normalt set, er det ikke noget, der kan udskydes i alt for lang tid.

Særligt om vinteren, opleves det at trappeopgange bliver rigtig beskidte af slud og tøsne, der bliver slæbt med ind i opgangen. Det kræver ganske simpelt en kærlig rengøringshånd.

Lad A+ Perfektservice komme ud og vaske dine trapper. Start med at indhente et uforpligtende tilbud.

Vask af hovedtrapper og køkkentrapper

Alle lejlighedskomplekser har naturligvis en hovedtrappe, der bør holdes ren, men ofte gemmer lejligheder og virksomheder også på forskellige typer af bagtrapper.

Der kan være brandtrapper og bagtrapper i en virksomhed samt køkkentrapper, som ofte er at finde i almindelige lejligheder. Alle bør jævnligt gøres rene.

Kontakt os for et godt tilbud på din ejendom.

PRISER FOR TRAPPEVASK

Priser for trappevask kan naturligvis variere lidt fra opgave til opgave, men som udgangspunkt, kan man beregne prisen ud fra nedenstående.

Fejning og vask af 2 hovedtrapper + bagtrappe
Fra december til marts – kr. 654,50 hver uge
Fra april til november – kr. 693,50 hver 14. dag

Fejning og vask af 1 bagtrappe 12 gange årligt – kr. 174,50 per gang.

Book os til et gratis og uforpligtende besøg

Ring +45 2372 2628

Gratis og uforpligtende tilbud

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud hos os ved at udfylde vores tilbudsformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Anmod om et tilbud