Om PerfektService.dk

Vi holder af, at gøre rent hos dig
arrow_forward Kontakt os

2005

PerfektService.dk er grundlagt i 2005 og ejes 100% af ægteparret Loveth og Collins Omokaro.

Firmaet har i dag 20 faste rengøringsassistenter. Vi beskæftiger os blandt andet med rengøring til private og virksomheder, vinduespudsning, haveservice, ejendomsservice, trappevask m.m.

Hovedvægten af firmaets beskæftigelse er rengøring.

Rengøring er en tillidssag, derfor gør vi en stor indsats for, at vores kunder trygt kan overlade opgaven til os. Med en rengøringsaftale med os garanterer vi, at den forventede standard altid bliver leveret til den aftalte tid.

2013

Sort Arbejde – TV Program

I august var Sort Arbejde nomineret til tre priser ved tv-branchens årlige festival og vandt prisen ‘Årets Big Character’ for sine elskelige og anderledes hovedpersoner, Loveth og Collins. Begrundelsen lød således:

“Collins og Loveth er årets store karakterer, fordi de med deres ligefremme åbenhed giver os et indblik i en dansk virkelighed, som de fleste af os kun læser om i aviserne og på debat-siderne: Virkeligheden som indvandrer i Danmark. Og samtidig tegnes i serien et forrygende portræt af en arbejdsplads med Collins og Loveth som arbejdsgivere og iværksættere på godt og ondt. I de to skønne mennesker møder vi altså det fremmede og det kendte på en gang – og det er unikt.”

2014

DR2 serien “Sort Arbejde” vandt TV prisen i kategorien for “bedste karakterdrevne serie” på den danske TV festival 2014.

“Dette års BEDSTE KARAKTERDREVNE SERIE blev diskuteret med et smil. Man bliver bare i godt humør af at være i tv-selskab med disse store karakterer. Søde og sympatiske lader de os komme helt tæt på deres, i tv-sammenhænge, utraditionelle miljø. De prøver at få arbejdsliv og kærlighed til at gå op i en højere enhed, mens vi er med. Sidst men ikke mindst har de mandsmod nok til at fortælle os danskere rent ud, hvad de mener, og det i en grad, så man må udbryde: We Loveth (love it)! Et stort tillykke til SORT ARBEJDE.”

Stifterne af PerfektService.dk

Loveth Idahosa Omokaro

Loveth Idahosa Omokaro

Partner
Collins Omokaro

Collins Omokaro

Partner
Trustpilot

Læs om vores bedrifter på Trustpilot

Hør hvad vores kunder har at sige om vores service og resultater
arrow_forward Læs anmeldelser