Erhvervsrengøring i København og omegn

Dårlig rengøring gør medarbejdere syge. Vi ordner rengøringen for jer.
arrow_forward Få et tilbud

Tæppevask

Tæpper bør være pæne og rene og særligt tæpper, der ligger frit i et befærdet område, kan trænge til en kærlig rengøring efter diverse beskidte sko har været over dem.

Erhvervsrengøring

Dit firma tager sig bedst ud, hvis det stråler af renhed. Det symboliserer en klar vision og giver dine kunder en tryghedsfornemmelse af, at I er professionelle. Vi klarer, at få hele firmaet skinnende rent fra kælder til kvist.

Haveservice

Få haven gjort klar til brug. Bortskaffelse af haveaffald, klipning af hække, græsklipning, træfældning, ukrudtsbekæmpelse, fejning, snerydning og saltning af fortov samt bortkørsel af haveaffald.

Vinduespudsning

Uanset hvilke vinduer du har, får du altid den bedste oplevelse, så du igen kan se så langt øjet rækker. Vi giver din lejlighed, din bolig eller din virksomhed klarsyn til alle dine omgivelser. Det eneste du behøver at gøre er, at læne dig tilbage og nyde den gode udsigt.

Offentlige institutioner

Vi tager os kærligt af rengøring hos kommuner, skoler, politi- og brandstationer samt andre offentlige instanser.

Festrengøring

Få ryddet op og gjort rent efter en fest. Vi gør rent efter fødselsdage, bryllupper, en vild polterabend, en barnedåb, efter konfirmationsfesten, efter firmaarrangementer og endda på diskoteker.

Trapperengøring

Lad beboerne komme hjem til rene trapper. Vi støvsuger og vasker trapper i lejligheder, lejeboliger, andelsboliger, lejlighedskomplekser, skoler, virksomheder, kollegier og alle andre steder, hvor der findes trapper, der trænger til en rengøring.

Flytterengøring

Skal du flytte ind eller ud? Vi gør rent både ved indflytning og ved fraflytning, så du kan koncentrere dig om selve flytningen. Vi ved hvor vigtigt det er, at der er top rent, så du kan få det meste af dit indskud tilbage ved fraflytning eller en behagelig og velduftende indflytning. Derfor går vi helt ud i alle krogene.

Kontorrengøring

Et rent kontor skaber tryghed, og giver motivation til at være kreativ og få udrettet noget stort. Vi rengør kontorlokaler – store som små – og får alle skærme, computere og skriveborde til at fremstå friske hver gang dine medarbejdere møder ind på kontoret.

Butiksrengøring

Din butik skal fremstå ren til dine kunder. Dels skal du selv trives og dels skal dine kunder føle at de er i trygge hænder. Det første indtryk dine besøgende får er ofte – ganske ubevist – om der er rent i butikken. Lad os sørge for, at dine gæster føler sig godt tilpas i rene omgivelser.

Trustpilot

Læs om vores bedrifter på Trustpilot

Hør hvad vores kunder har at sige om vores service og resultater
arrow_forward Læs anmeldelser