Hyppigt stillede spørgsmål

Her kan du få svar på de mest basale ting der omhandler PerfektService.dk
arrow_forward Kontakt os

Er priserne inkl. eller ekskl. moms?

Hos PerfektService.dk er priserne for private og for erhverv inkl. moms.

Hvilket sprog taler rengørings-assistenterne?

De fleste rengøringsassistenter kan forstå og tale engelsk. Vi har også nogle assistenter, som snakker og forestår dansk.

Hvordan ændrer jeg den aftalte tid?

Ændring af rengøringsdag skal ske minimum en uge før. Aflysninger fra kunden skal ske minimum 2 dage før, ellers skal kunden betale for de aftalte antal timer. Opkald eller e-mails efter klokken 17.00 betragtes som dagen efter, da vi har lukket kl. 17.00 mandag til torsdag og kl. 16.00 fredag.

Har PerfektService.dk brug for en nøgle?

Vi foretrækker at kunden er hjemme første gang vi kommer for at vise assistenten rundt og evt. her udlevere en nøgle, så vi fremover kan være mere fleksible med tiden. Derefter behøves kunden ikke være hjemme når vi kommer. Det er også muligt at lave en aftale, hvor nøglen ikke bliver afleveret, fx at kunden lukker rengøringsassistenten ind hver gang.

Har PerfektService.dk selv rengøringsmidler med?

Ved rengøring hos private, sørger kunden selv for alle rengøringsmidler, hvorved risikoen for allergi mindskes. Dog hvis De ikke har mulighed for dette, kan vi godt sørge for at komme med vores egne rengøringsmidler til en ekstra pris af kr. 80,- pr. måned.

Har PerfektService.dk selv en støvsuger med?

Ved rengøring hos private, sørger kunden selv for støvsuger, gulvmoppe og spand.

Kommer rengørings-assistenten på en bestemt dag?

Ja, hvilken ugedag og hvilket tidsrum, der passer kunden bedst, finder vi sammen ud af.

Får jeg en fast rengørings-assistent?

Vi sørger for at sende en fast rengøringsassistent hver gang, som du kan hilse på første gang og eventuelt introducere til dit hjem. Imidlertid er vi nogle gange nødt til at sende en afløser, fx hvis en fast assistent er syg, på ferie eller pga. andre seriøse årsager ikke kan arbejde. Kunden bliver informeret om det, hvis vi skal sende en afløser.

Skal jeg være hjemme, når I kommer?

Vi foretrækker, at du er hjemme første gang vores rengøringsassistent kommer ud. Dels for at introducere dit hjem og dels for at udlevere en nøgle.
Trustpilot

Læs om vores bedrifter på Trustpilot

Hør hvad vores kunder har at sige om vores service og resultater
arrow_forward Læs anmeldelser